Νούσιας Premium
Irresistible delight!

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ Νούσιας Premium

Από το 1948, που άρχισε την λειτουργία του το πρώτο ζαχαροπλαστείο Νούσιας, μέχρι και σήμερα έχουμε έναν στόχο: οι πελάτες μας να νιώθουν σίγουροι ότι απολαμβάνουν γλυκά υψηλής ποιότητας. Για τον λόγο αυτό τα γλυκά μας παράγονται υπό απόλυτα ελεγχόμενες συνθήκες με τον πιο εξελιγμένο τεχνολογικά εξοπλισμό. Το εργαστήριό μας, λειτουργεί σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ασφάλειας των τροφίμων. Το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό που απασχολείται διασφαλίζει την ποιότητα που προσφέρουμε σε εσάς.

Βασική μας επιδίωξη είναι τα γλυκά μας να προσφέρουν απόλαυση σε εσάς, να έχουν παραχθεί από αγνά υλικά και να τηρούν όλες τις προϋποθέσεις για την ασφάλεια των τροφίμων. Για να επιτευχθεί ο στόχος αυτός δεσμευόμαστε πως:

1. Επιλέγουμε τους προμηθευτές μας με τα αυστηρότερα κριτήρια της αγοράς στη προσπάθεια μας για αναζήτηση των πιο αγνών υλικών για τα γλυκά μας.
2. Επενδύουμε στην αποθήκευση και μεταφορά των γλυκών μας με στόχο την απόλυτη διασφάλιση της ποιότητας από την παραγωγή στον τελικό καταναλωτή.
3. Επιλέγουμε εξελιγμένο τεχνολογικά εξοπλισμό με βασικό κριτήριο την καλύτερη διασφάλιση της ποιότητας των γλυκών μας.

“Από το 1948 έως και σήμερα τα ζαχαροπλαστεία Νούσιας έχουν έναν και μόνο στόχο:
Να παρέχουν αγνές, απολαυστικές εμπειρίες. ”

Οι εργαζόμενοι στο ζαχαροπλαστείο μας είναι μία ενεργή ομάδα ανθρώπων που με τη σειρά τους συνεισφέρουν στην ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε σε εσάς. Εκπαιδεύουμε το προσωπικό μας ώστε να μπορεί να ανταποκρίνεται στις νέες απαιτήσεις των πελατών μας.